Meistä


Private Vietnam Tours.com tarjoaa laajan valikoiman retkiä Vietnamiin, Laosiin ja Kambodžaan. Pakkauksemme ja räätälöidyt matkasuunnitelmasi vievät sinut eksoottisten kohteiden läpi kokeaksesi todella Indokiinan maiden kulttuuria, historiaa ja luontoa. Nuorena ja dynaamisena organisaationa pyrimme lisäämään arvoasi matkallesi eikä koskaan leikkaamaan kulmia. Vakuutamme asiakkaillemme, että he näkevät kulttuurin, tapojen, kielten ja maiseman erot ja monimuotoisuuden hyvin koulutettujen, asiantuntevien ja innostuneiden paikallisten oppaidemme avulla.

Erityisesti palvelualttiit ja ystävälliset tiimimme ovat asiantuntijoita ulkomaisen riippumattoman kiertueen suunnittelussa ja toteutuksessa, joka sisältää erilaisten matkakomponenttien, kuten hotellin varauksen, lentoliikenteen, linja-autojen, junalippujen ja kuljetusten vuokrauksen, järjestelyt.

Lisäksi käytettävissä olevat matkapaketit (matkat Vietnamiin, Laosiin ja Kambodžaan) ovat monipuolisia paitsi eri kohteisiin, myös retkityyppeihin ja kiinnostuksen kohteisiin (kulttuurimatkat, seikkailumatkat tai risteilyt…)

Yrityksemme palveluksessa ovat ammattimaiset matkaneuvojat ja pätevien järjestelmänvalvojien ryhmät. Lisäksi vahva allianssimme kokeneiden paikallisten matkanjärjestäjien ja tukkumyyjien kanssa Indokiinassa auttaa parantamaan matkapalveluidemme laatua ja mikä tärkeintä, pitämään hinnat korkealla
kilpailukykyinen markkinoilla.

Tehtävämme
Pyrimme tarjoamaan turisteille ympäri maailmaa luotettavan matkatoimiston, joka perustuu Vietnamiin ja on erikoistunut Indokiinan erinomaisiin palveluihin, ainutlaatuisiin matkoihin Vietnamiin, Laosiin ja Kambodžaan erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Olemme erittäin innostuneita huolehtimaan tarpeistasi ja auttamaan sinua unohtumattoman loman suunnittelussa Indokiinassa. Sitoudumme myös parempiin palveluihin asiakkaillemme 24 tunnin sisällä pyyntöistäsi.

Meistä kasvaa nyt yksi tehokkaimmista ja menestyneimmistä matkayrityksistä, jotka ovat sitoutuneet luotettavuuteen, erinomaiseen palveluun ja kilpailukykyiseen hintaan.

Tuomme arvoja ulkomaailmaan ja samanaikaisesti omaksumme vastuun olemassa olevien arvojen säilyttämisestä, erityisesti Kaakkois-Aasian turismista. Erityisesti Kaakkois-Aasian matkailu kasvaa päivä päivältä välittömien ja epäsuorien vahinkojen mukana. Köyhässä maassa kehittyneiden maiden ihmisten ilmeinen vauraus on voimakas houkutus. Luonnonalueiden kestämätön käyttö ja luonnonvarojen hyödyntäminen ovat kasvava huolenaihe. Yleensä se on iso ongelma useimmille kehittymättömille maille; Se ei ole tulojen saamista matkailutoiminnasta.

Siksi, toisin kuin monet alueelliset matkailuyritykset, otamme vastuumme maiden kulttuurin ja ympäristön suojelemiseen. Pyydämme vierailijoita pitämään kunkin kohteen alkuperäisyys, mukaan lukien ihmiset, kulttuuri, ympäristö ja yhteiskunta. Kehitämme Kaakkois-Aasian matkailua ja suuntautuneita maita keinona parantaa paikallisten ihmisten tuloja.

.

VIETNAM MATKATOIMISTO | VIETNAM LOMA | VIETNAM MATKAPAKETTI
Home